Όσμωση είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων, μέσω της οποίας αποφεύγεται η θερμική επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους, διατηρώντας ανέπαφα τα πολύτιμα συστατικά των φρούτων. Η φυσική όσμωση σε αντιπαράθεση με την συμβατική μέθοδο, παρατείνει το χρόνο ζωής των προϊόντων έως 18 μήνες καθιστώντας τα, ως πλέον λειτουργικά για τη βιομηχανία τροφίμων.
Το συγκριτικό αποτέλεσμα για τους καταναλωτές είναι ότι επιλέγονται μόνο φρέσκα φρούτα Α΄ διαλογής και δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά και πρόσθετα.
Χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά.
Το χρώμα του φρούτου είναι φυσικό, χωρίς προσθήκη χρωστικών & θειαφιού.The color of the fruit is natural, without added dyes & sulfur.
Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος (20oC). Μετά το άνοιγμα χρειάζεται ψυγείο κατά τους θερινούς μήνες.
Preserve in a cool and dark place (20oC). After opening keep refrigerated during summer time.