Λίστα αντικειμένων
Τα Incan Berries είναι πολύ καλή πηγή βιταμίνης Ρ (βιοφλαβονοειδή), πηκτίνης, φώσφορου, ασβεστίου, ψευδάργυρου, βιταμίνης Α,C, B1,B2, B6 και B12.
Έχουν περιεκτικότητα 16% σε πρωτεΐνες και περισσότερες φυτικές ίνες από τα βατόμουρα, τα δαμάσκηνα, τις σταφίδες, τα βερίκοκα. Τα βιοφλαβονοειδή που περιέχουν, βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση της βιταμίνης C, ενδυναμώνουν τα τριχοειδή αγγεία, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, έχουν αντιοξειδωτική δράση, μειώνουν τις φλεγμονές στο σώμα.Αποτελούν εξαιρετική πηγή ενέργειας και τα άτομα που καταναλώνουν συχνά Incan Berries αναφέρουν αυξήσεις στα επίπεδα της δύναμής τους και τις νοητικές τους λειτουργίες. Η πηκτίνη που περιέχουν, βοηθά να κρατηθεί σε έλεγχο το σάκχαρο του αίματος, διατηρώντας τα επίπεδα της χοληστερόλης στο σώμα σε χαμηλά επίπεδα. Τα Incan Berries βελτιώνουν την κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος, καταπολεμούν τους πονοκεφάλους, τα εντερικά προβλήματα, την υγεία των οστών, ενώ θεωρείται ότι συμβάλλουν σε πιο υγιή μαλλιά και καταπολεμούν την τριχόπτωση.
Τρόπος χρήσης: 10 - 20 γραμμάρια ημερησίως, καταναλώνονται σκέτα, σε smoothies, επιδόρπια, γλυκά, σαλάτες ή προστίθενται στο πρωινό.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ |
Προέλευση: Περού |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.: Ενέργεια: 958kj/325,2kcal - Πρωτεϊνες: 6,8γρ. - Φ.Ίνες: 14,4γρ. - Υδατάνθρακες: 74,4γρ.Εκ των οποίων σάκχαρα:26,64g - Λίπη: 0,4γρ. Εκ των οποίων κορεσμένα:0gr Aλάτι:0,0mg |