Λίστα αντικειμένων
Οι ωμοί καρποί του κακάο είναι από τις πιο πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών και χάρη σε αυτές εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και είναι ευεργετικοί για την πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων, την πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ και την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.
Μπορούν να αυξήσουν τη δύναμη του μυοκαρδίου, να μειώσουν τις θρομβώσεις του αίματος και να ρυθμίσουν την πίεση του. Επίσης, μειώνουν το άγχος και αυξάνουν την ικανότητα μας να το αντιμετωπίζουμε. Το μαγνήσιο που περιέχουν σε αφθονία μπορεί επίσης να υποστηρίξει το καρδιακό και καρδιαγγειακό σύστημα, να βοηθήσει στη διατήρηση ενός φυσιολογικού καρδιακού ρυθμού, στη θεραπεία της ημικρανίας και την πρόληψη της οστεοπόρωσης.
Τα φλαβονοειδή προστατεύουν το δέρμα από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.
Τρόπος χρήσης: Καταναλώνουμε όσους θέλουμε την ημέρα. Για να λάβουμε τη συνιστώμενη ημερησία ποσότητα θρεπτικών στοιχείων χρειαζόμαστε 10 έως 15 καρπούς καθημερινά.
Χωρίς συντηρητικά
Χωρίς Προσθήκη ζάχαρης
Χωρίς Επεξεργασία
Προέλευση: Περού
Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 100g
Ενέργεια: | 2345kj/569kcal |
Λίπη: | 49,0g |
-εκ των οποίων κορεσμένα: | 31,6g |
Υδατάνθρακες: | 7,0g |
-εκ των οποίων σάκχαρα: | 1,0g |
Φυτικές Ίνες: | 24,0g |
Πρωτεΐνες: | 13,0g |
Αλάτι: | 0,055mg |