Λίστα αντικειμένων
Περιγραφή
Το πράσινο καθώς και το μαύρο τσάι προέρχονται από τα φύλλα του ίδιου φυτού. Η διαφορά τους έγκειται στο ότι στο μαύρο τσάι λαμβάνει χώρα μια φυσική ζύμωση που όμως καταστρέφει μέρος των αντιοξειδωτικών του. Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες οι οποίες προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες προκαλούν οξείδωση. Σε αυτό οφείλεται η γνωστή σε όλους μας αντικαρκινική του δράση.
Σε 1 φλυτζάνι βραστό νερό προσθέτουμε 1 κουταλάκι του γλυκού τσάι και αφήνουμε για 5 λεπτά. Σουρώνουμε και απολαμβάνουμε.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ