Λίστα αντικειμένων
Κεμπάπ αρακά από βιολογική πρωτεΐνη αρακά.
Το κεμπάπ από πρωτεΐνη αρακά αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ένα vegan, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά γεύμα. Υπερτερεί έναντι όλων των φυτικών πρωτεϊνών λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας 55% σε αυτή. Είναι πλούσιο σε αμινοξέα και διαθέτει υψηλότερα επίπεδα λυσίνης και γλουταμίνης από άλλες φυτικές πρωτεΐνες. Η σύστασή του το καθιστά μια εξαιρετική εναλλακτική λύση αντίστοιχων προϊόντων πρωτεΐνης σόγιας, καθώς δεν δημιουργεί ανησυχίες για πιθανές αλλεργίες. Είναι πλέον ευρέως διαδεδομένο πως οι φυτικές ίνες παρέχουν διατροφικά οφέλη και τις καθιστά τα τελευταία χρόνια πρώτη επιλογή πηγής πρωτεϊνών.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ :
Μουλιάζουμε το κεμπάπ σε χλιαρό νερό για 1 ώρα. Στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στη κατσαρόλα μαζί με λίγο ελαιόλαδο και κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τοματοπολτό και συνεχίζουμε το βρασμό μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
-Προέλευση: Νορβηγία
-Βιολογικό προϊόν
-Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες
-Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές πρωτεΐνες
-Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
-Χωρίς προσθήκη αλατιού
-Vegan
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑ 100γρ
Ενέργεια : 1545Kj / 367Kcal Λίπος: 5,0g -εκ των οποίων κορεσμένο λίπος: 0,9g Υδατάνθρακες: 17,0g -εκ των οποίων σάκχαρα: 4,0g Φυτικές Ίνες: 16,0g Πρωτεΐνες: 55,0g Αλάτι: 0,0g Συστατικά : 100% πρωτεΐνη αρακά*.
*= Βιολογικό προϊόν.
*Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από δημητριακά, ξηρούς καρπούς, σησάμι και σόγια.